Disney Big Hero 6 de serie

Serie, 2017
Disney Big Hero 6 de serie
Het avontuur gaat verder voor het 14-jarige tech-genie Hiro en zijn empatische, hypermoderne robot Baymax. Alsof het niet genoeg is om de nieuwe leerling te zijn op het San Fransokyo Instituut voor Technologie, wordt het buiten de campus pas echt spannend. Hiro en Baymax vormen, samen met hun vrienden Wasabi, Honey Lemon, Go Go en Fred, het legendarische superheldenteam Big Hero 6, en beschermen de stad tegen een kleurrijk raster van wetenschappelijk versterkte schurken die chaos en wanhoop willen stichten.
De serie Disney Big Hero 6 de serie is uitgebracht in 2017. Deze serie is Actie-avontuur, Animatie, Superhelden, Sciencefiction.

Acteurs in Disney Big Hero 6 de serie

Meer zoals Disney Big Hero 6 de serie

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.