De Ongelofelijke Reis

De ongelofelijke reis
Film, 1993, 84 minuten
De Ongelofelijke Reis
Een blije puppie, een hilarische Himalaya kat en een wijze oude golden retriever hebben hele bekende menselijke stemmen. Het avontuur begint als ze tijdelijk door een kennis van de familie worden opgevangen honderden kilometers verderop. Na een aantal dagen denken ze dat hun familie in de penarie zit en besluiten ze naar huis te gaan. Tijdens hun reis komen ze onverwachte verrassingen tegen.
De film De Ongelofelijke Reis is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1993 en duurt 84 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Dieren en natuur, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

De Ongelofelijke Reis op Moviemeter

Score: 3,02 van de 5

De jonge weduwe Laura, moeder van drie kinderen, besluit te hertrouwen met Bob. Het gezinnetje verlaat het ruime huis van Laura voor een woning heel ver weg, in een andere staat. Peter, Jamie en Hope zijn niet gelukkig met deze verhuizing, vooral omdat hun trouwe huisdieren, de honden Shadow en Chance en de kat Sassy, niet mee kunnen. De dieren worden aan de zorgen van Kate toevertrouwd, die woont op een boerderij in de bergen. Al snel missen de drie dieren hun vriendjes en ondernemen zij pogingen om hen terug te vinden.

De Ongelofelijke Reis op IMDB

Score: 6,9 van de 10

Three pets escape from a California ranch to find their owners in San Francisco.

Acteurs in De Ongelofelijke Reis

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español;Español (Latinoamericano);Français;Nederlands;Français (Canadien);Deutsch;English;Italiano
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Français;Español;Italiano

Meer zoals De Ongelofelijke Reis

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.