Chicken Little

Film, 2005, 81 minuten
Chicken Little
Als 'een stuk uit de lucht' op een kip's hoofd valt, gaat hij ervanuit dat de hemel instort. Samen met zijn vriendengroep van buitenbeentjes, moet Chicken Little een plan maken om de planeet te redden van een alien-invasie en aan de wereld bewijzen dat 's werelds grootste held een kleine kip is. Wanneer de wereld in het honderd valt, wie staat er dan op om de boel te redden?
De film Chicken Little is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2005 en duurt 81 minuten. Deze film is Animatie, Komedie, Rampen, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Chicken Little op Moviemeter

Score: 2,62 van de 5

In een wereld vol pratende dieren leeft ook \

Chicken Little op IMDB

Score: 5,7 van de 10

After ruining his reputation with the town, a courageous chicken must come to the rescue of his fellow citizens when aliens start an invasion.

Acteurs in Chicken Little

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Chicken Little

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.