Cars 2

Film, 2011, 106 minuten
Cars 2
De beroemde raceauto Bliksem McQueen (Owen Wilson) en de unieke sleepwagen Takel (Larry the Cable Guy) gaan op weg vanuit Radiator Springs naar de eerste World Grand Prix om te bepalen wie 's werelds snelste auto is. Maar de weg naar het kampioenschap zit vol kuilen, omwegen en hilarische verrassingen als Takel een eigen intrigerend avontuur beleeft: internationale spionage.
De film Cars 2 is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2011 en duurt 106 minuten. Deze film is Animatie, Sport, Komedie, Familie, Spionage.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Cars 2 op Moviemeter

Score: 3,01 van de 5

De grote ster uit het racecircuit Lightning McQueen en zijn trouwe mecanicien en vriend Mater reizen naar Japan en Europa voor hun eerste grote Grand Prix. Maar alsof de snelste auto ter wereld worden nog niet moeilijk genoeg is, raakt Mater betrokken bij een internationaal spionagecomplot. Nu moet hij zijn tijd verdelen tussen een geheime spionage-missie en het assisteren van Lightning op het circuit.

Cars 2 op IMDB

Score: 6,1 van de 10

Star race car Lightning McQueen and his pal Mater head overseas to compete in the World Grand Prix race. But the road to the championship becomes rocky as Mater gets caught up in an intriguing adventure of his own: international espionage.

Acteurs in Cars 2

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Cars 2

Cars

Cars

(2006)

Cars 3

Cars 3

(2017)

Incredibles 2

Incredibles 2

(2018)

Up

Up

(2009)

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.