Can of Worms

Film, 1999, 84 minuten
Can of Worms
Mike Pillsbury identificeert zich meer met de fantasie-aliens over wie hij uitgebreide verhalen verzint dan met z'n eigen leeftijdgenootjes. Daarom stuurt hij een oproep de ruimte in en smeekt aliens hem weg te halen. Maar Mike had er niet op gerekend dat ze daadwerkelijk zouden komen opdagen. Nu hij dat blik wormen heeft opengetrokken, schakelt hij snel de hulp in van z'n vriendjes om de wereld te redden.
De film Can of Worms is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1999 en duurt 84 minuten. Deze film is Volwassen worden, Komedie, Sciencefiction.

Can of Worms op IMDB

Score: 5,1 van de 10

A teen is visited by aliens after he broadcasts a message into space.

Acteurs in Can of Worms

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français (Canadien);English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Can of Worms

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.