Camp Nowhere

Film, 1994, 95 minuten
Camp Nowhere
Christopher Lloyd speelt de werkloze acteur die door tieners wordt ingezet om het zomerkamp van hun dromen te creëren, een plek zonder ouders, leraren en regels. Maar wanneer de ouders komen kijken wat hun kinderen die zomer hebben uitgespookt, moeten ze alles op alles zetten om hun creatie verbergen om het niet kwijt te raken.
De film Camp Nowhere is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1994 en duurt 95 minuten. Deze film is Volwassen worden, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Camp Nowhere op IMDB

Score: 6 van de 10

Morris "Mud" Himmel has a problem. His parents desperately want to send him away to summer camp. He hates going to summer camp, and would do anything to get out of it. Talking to his ...

Acteurs in Camp Nowhere

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;English;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français

Meer zoals Camp Nowhere

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.