Cadet Kelly

Film, 2002, 100 minuten
Cadet Kelly
Kelly Collins (Hillary Duff) is een artistieke, modebewuste tiener die naar haar nieuwe stiefvaders militaire academie moet. Als meest onhandige, onwetende rekruut ooit, strijdt Kelly om erbij te horen. Ervaar hoe de eens zorgeloze Kelly bewijst dat ze sterker is dan de volgens-het-boekje commandant die haar probeert te breken, en haar eigen stempel weet achter te laten op de school.
De film Cadet Kelly is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2002 en duurt 100 minuten. Deze film is Volwassen worden, Komedie.

Cadet Kelly op IMDB

Score: 5,5 van de 10

A fashion-conscious youngster is horrified when she is forced to move to military school.

Acteurs in Cadet Kelly

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français

Meer zoals Cadet Kelly

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.