Brink!

Film, 1998, 90 minuten
Brink!
Andy 'Brink' Brinker is de beste inlineskater van het strand. Hij en z'n gezellige groepje, de 'Soul-Skaters', zijn de grote rivalen van de commercieel gesponsorde 'X-Bladz', wiens arrogante aanvoerder jaloers is op Brinks talent. Als er een plek vrijkomt bij de X-Bladz voelt Brink zich verplicht die in te nemen in de hoop z'n familie financieel te kunnen steunen. Maar z'n vrienden voelen zich verraden en de competitie wordt persoonlijk als de aanvoerder van de X-Bladz z'n toevlucht neemt tot sabotage.
De film Brink! is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1998 en duurt 90 minuten. Deze film is Volwassen worden, Drama, Sport.

Brink! op IMDB

Score: 7,1 van de 10

Andy "Brink" Brinker and his in-line skating crew--Peter, Jordy, and Gabriella--who call themselves "Soul-Skaters" (which means they skate for the fun of it, and not for the money), clash ...

Acteurs in Brink!

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Français;English
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano)

Meer zoals Brink!

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.