Bolt

Film, 2008, 96 minuten
Bolt
Bolt is een ster in de grootste show in Hollywood, maar denkt dat alles echt is. Nadat hij verzonden is naar New York en gescheiden van zijn baasje Penny, komt Bolt in actie, vastbesloten zijn 'super krachten' te gebruiken om kwaad te verslaan en zijn weg terug naar haar te vinden. Reis mee met Bolt en zijn hulpjes in hun reis waar ze ontdekken dat een held geen superkrachten nodig heeft.
De film Bolt is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2008 en duurt 96 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Komedie, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Bolt op IMDB

Score: 6,8 van de 10

The canine star of a fictional sci-fi/action show that believes his powers are real embarks on a cross country trek to save his co-star from a threat he believes is just as real.

Acteurs in Bolt

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals Bolt

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.