Big Hero 6

Film, 2014, 103 minuten
Big Hero 6
Maak kennis met Baymax, de vriendelijke gezelschapsrobot die een speciale band krijgt met robotica-wonderkind Hiro Hamada. Als een vreselijke gebeurtenis hen in een gevaarlijke situatie in de stad San Fransokyo terecht laat komen, heeft Hiro hulp nodig van Baymax en zijn vrienden. Samen vormen ze een ongebruikelijke groep helden.
De film Big Hero 6 is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2014 en duurt 103 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Superhelden, Familie, Sciencefiction.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Big Hero 6 op IMDB

Score: 7,8 van de 10

The special bond that develops between plus-sized inflatable robot Baymax, and prodigy Hiro Hamada, who team up with a group of friends to form a band of high-tech heroes.

Acteurs in Big Hero 6

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;Deutsch;English;Français;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Español;Français;Italiano

Meer zoals Big Hero 6

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.