Atlantis: Milo's avontuur

Atlantis: Milo's Avontuur
Film, 2003, 80 minuten
Atlantis: Milo's avontuur
Tijdens de eerste tocht naar Atlantis hebben Milo Thatch en zijn team het rijk en zijn inwoners gevonden en gered. Nu moeten ze Atlantis verlaten als er problemen boven water ontstaan en hier ontdekken mystieke krachten. Het team staat in hun missie tegenover zeemonsters, geesten en legendes. Kida ontdekt de kracht van de kristallen en ze moeten besluiten of ze het Hart van Atlantis verbergen of delen.
De film Atlantis: Milo's avontuur is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2003 en duurt 80 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Fantasy, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Atlantis: Milo's avontuur op IMDB

Score: 5,1 van de 10

Milo and Kida reunite with their friends to investigate strange occurances around the world that seem to have links to the secrets of Atlantis.

Acteurs in Atlantis: Milo's avontuur

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;English;Español
Ondertiteling: Nederlands;Español;Italiano

Meer zoals Atlantis: Milo's avontuur

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.