Aladdin

Film, 1992, 92 minuten
Aladdin
In een mythische stad vecht Aladdin, een burger van de straat, samen met de slimme, zelfverzekerde prinses Jasmine tegen de kwade tovenaar Jafar om te zorgen dat hij het koninkrijk niet overneemt. Intussen leert Aladdin in zichzelf te geloven…met de hulp van een komische, van gedaante veranderende, 10.000 jaar oude geest, wiens drie wensen alles kunnen veranderen.
De film Aladdin is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1992 en duurt 92 minuten. Aladdin is op Disney+ beschikbaar in Ultra HD / 4K kwaliteit mits je daarvoor het juiste Disney+ abonnement hebt. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Fantasy, Musical, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aladdin op IMDB

Score: 8 van de 10

A kindhearted street urchin and a power-hungry Grand Vizier vie for a magic lamp that has the power to make their deepest wishes come true.

Acteurs in Aladdin

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);Nederlands;Deutsch;Italiano;Français (Canadien);English;English [Audio Des
Ondertiteling: Nederlands;Deutsch;Español (Latinoamericano);Italiano;Français (Canadien)

Meer zoals Aladdin

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.