Aladdin en de Dievenkoning

Aladdin en de dievenkoning
Film, 1996, 82 minuten
Aladdin en de Dievenkoning
Ieders derde wens komt uit in Aladdins ultieme avontuur. Aladdin en Jasmine gaan eindelijk trouwen, maar worden gestoord door de beruchte 40 rovers, die een huwelijksgeschenk zoeken, een orakel dat beweert dat Aladdins vader nog leeft. Als Aladdin hem gaat zoeken, ontdekt hij dat hij de koning van de 40 rovers is en dat het orakel de Hand van Midas moet zoeken...die alles in goud kan veranderen.
De film Aladdin en de Dievenkoning is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1996 en duurt 82 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Animatie, Fantasy, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

Aladdin en de Dievenkoning op IMDB

Score: 6,4 van de 10

The King of Thieves disrupts Aladdin and Jasmine's long-anticipated wedding, looking for an oracle that will lead him to an even bigger treasure. His true identity causes trouble for Aladdin.

Acteurs in Aladdin en de Dievenkoning

Regisseur

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;Français (Canadien);English;English [Audio Description]
Ondertiteling: Nederlands;Español (Latinoamericano);Français (Canadien)

Meer zoals Aladdin en de Dievenkoning

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.