12 Dates of Christmas

Film, 2011, 87 minuten
12 Dates of Christmas
Een jonge vrouw beleeft steeds opnieuw dezelfde eerste date op Kerstavond, totdat ze geleerd heeft om in haar wereld ruimte te maken nieuwe dingen, en ophoudt om te leven in het verleden. Ze gaat naar een blind date om haar ex-vriend te vergeten. Haar date, de knappe Miles, zou de man van haar dromen kunnen zijn maar Kate is blind voor zijn charmes. Ze ontdekt dat ze gevangen zit in een tijdspiraal waarin ze wordt gedwongen om haar blind date te blijven herhalen totdat ze de geest van Kerstmis en de ware liefde begrijpt.
De film 12 Dates of Christmas is een Disney+ Original en is uitgebracht in 2011 en duurt 87 minuten. Deze film is Fantasy, Romantiek, Komedie, Familie, Romantische komedie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

12 Dates of Christmas op IMDB

Score: 6,3 van de 10

A story that follows Kate, a young woman who after a horrible blind date on Christmas Eve, wakes up to find she is re-living that same day and date all over again.

Acteurs in 12 Dates of Christmas

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Español (Latinoamericano);English
Ondertiteling: Nederlands;Français

Meer zoals 12 Dates of Christmas

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.