101 Echte Dalmatiërs

101 echte dalmatiërs
Film, 1996, 102 minuten
101 Echte Dalmatiërs
101 Dalmatiërs is geliefd bij jong en oud. De dalmatiërs Pongo en Perdy zijn dolblij met de komst van 15 puppies. Maar als bontliefhebster Miss De Vil het nest ontvoert - en alle andere dalmatiërpuppies in Londen - moeten de dieren van de stad hen redden. Het plan krijgt een spannende ontknoping als de puppyies hun ontvoerders te slim af proberen te zijn en met Cruella willen afrekenen.
De film 101 Echte Dalmatiërs is een Disney+ Original en is uitgebracht in 1996 en duurt 102 minuten. Deze film is Actie-avontuur, Dieren en natuur, Familie.
HDUHD 4KHDRDOLBY VISIONDOLBY SURROUNDDOLBY ATMOS

101 Echte Dalmatiërs op IMDB

Score: 5,7 van de 10

An evil high-fashion designer plots to steal Dalmatian puppies in order to make an extravagant fur coat, but instead creates an extravagant mess.

Acteurs in 101 Echte Dalmatiërs

Regisseurs

Audio en ondertiteling

Audio: Nederlands;English
Ondertiteling: Nederlands

Meer zoals 101 Echte Dalmatiërs

De score zoals deze bovenaan naast de titel staat vermeld, is gebaseerd op de gemiddelde score van Disney+, Moviemeter en IMDB en is een getal tussen de 0 en de 5.

Nieuwe releases per e-mail?

Ontvang elke week een e-mail met alle nieuwe films en series die Disney+ in die week heeft uitgebracht.

Klik hier om je gratis aan te melden.

Marvel's Spider-Man (Shorts)
Nadat hij gebeten is door een radioactieve spin, gebruikt Peter vijf wetenschappelijke methodes om een diagnose bij zichzelf te stellen.
The Muppets
Het persoonlijke leven van de Muppets.
De nieuwe avonturen van Winnie de Poeh
De verhalen van Winnie de Poeh en zijn vrienden in het Honderd Bunderbos.
One Strange Rock
Filmmaker Darren Aronofsky en producente Jane Root maken een epische serie over de fragiliteit en wonderen van de natuur. De 10 afleveringen zijn gefilmd in 45 landen en zelfs in de ruimte.
Origins: The Journey of Humankind
ORIGINS duikt in het verhaal rondom hoe de mens modern werd en brengt dat in beeld aan de hand van een tijdreisavontuur langs de momenten die geleid hebben tot onze evolutionaire opmars.